iStock-groep.jpg

Leef van top tot teen is gecertificeerd trainer Boksend Opvoeden
 

Boksend Opvoeden is niet het ECHTE boksen maar het is een (weerbaarheids) programma wat de hulpvraag van kinderen kan beantwoorden.

 

Het programma biedt verschillende boksspellen en bokslessen aan die worden ingezet om meer bewustzijn te creëren rondom de basisemoties: boos, verdrietig, blij en bang.

Wat we in de zaal ervaren en leren over onszelf, passen we thuis of op school toe. Ervarend leren en lichaamsgericht werken is waar Boksend Opvoeden voor staat. Reflectievragen kunnen zijn: ‘waar zat mijn hartslag, 25%, 50%, 75% of 100%?

Welke emotie kreeg ik bij welke hartslag? 

Door een stuk zelfbewustzijn te stimuleren en tools mee te geven wordt boksen als middel gebruikt om in gesprek te gaan. De trainer geeft handvatten en helpt de kinderen om juiste keuzes te maken door concrete afspraken te maken. Bij een eerstvolgende vervolgtraining is er altijd een kort evaluatiemoment hoe de transfer thuis ging betreft de gemaakte afspraken.

 

We hebben een mentaal, fysiek en emotioneel doel.

Daarnaast vergroten we het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfbeheersing.

Dit alles door planmatig en doelgericht te werken.

Het programma kan individueel of in groepsverband aangeboden worden.

Voor individuele coaching kunt u hier contact opnemen dan plannen we een intakegesprek in. Vervolgens plannen we 5 trainingen in en een outtake. Indien gewenst wordt er ongeveer drie maanden na ons traject een opfristraining ingepland. 

Boksend Opvoeden is geaccrediteerd en opgenomen in het aanbod 'Stichting Keurmerk Beroepsscholing'. SKB al jarenlang voor beoordeling van de kwaliteit in het veld van accreditatie van de psychosociale opleidingen en scholingen. www.stichtingskb.nl

Meer info over het programma: www.boksendopvoeden.nl

Data Groepstrainingen Boksend Opvoeden 2022

Binnenkort kun je hier de data van de groepstrainingen vinden.

Ben je enthousiast geworden en wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van dit programma en de aanmeldprocedure? Klik dan hier dan ontvang je een mail zodra er een startdatum bekend is.

boksendopvoeden-logo-fc-01-2.png

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar kominbeweging@leefvantoptotteen.nl 

of klik op de button om naar het contactformulier te gaan