Skip to content

Kickboksen

Kickboksen

Kickboksen is een total-body training waarbij je niet alleen je vuisten, maar ook je benen gebruikt. Low, middle en high kicks voegen een flinke dosis intensiteit toe aan je workout. Voor zowel volwassenen als kinderen (vanaf 6 jaar).

Dinsdag 18.30 – 19.30 voor kinderen vanaf 6 jaar

Woensdag 20.15 – 21.15 (16+)

Donderdag 18.30 – 19.30 voor kinderen vanaf 6 jaar

We oefenen bij elkaar op de bokshandschoenen en op trapkussens. Wil jij leren kickboksen onder begeleiding van onze ervaren trainers? Boek dan meteen een gratis proefles via onderstaande knop.

Bokszaktraining

Lekker losgaan op een bokszak?Met onze bokszaktrainingen krijg je een pittige workout waarbij je bokst op de bokszak afgewisseld met allerlei oefeningen zoals squats, push-ups en sit-ups.

Zondag 10.00 – 11.00 uur

Onze energieke trainers zorgen dat je optimaal wordt uitgedaagd. Het grote voordeel? Je kunt je helemaal uitleven op de bokszak zonder dat je een stoot terugkrijgt. Gegarandeerd een heerlijk gevoel na deze les!

Wil je dit een keer ervaren? Boek dan nu je proefles via onderstaande knop.

Padstraining

Tijdens de padstraining leer je te trainen met stootkussens, oftewel de pads. Je stoot en trapt dus op de pads. Een padstraining doe je niet alleen, het is een wisselwerking tussen twee personen.

Donderdag 19.45 – 20.45 uur

Deze intensieve training is vooral gericht op coördinatie, conditie en kracht.

Via onderstaande knop boek je direct een proefles!

Meer weten?

Kickboksen, bokszaktraining, padstraining of een heerlijk ontspannen yoga les? Juist de balans tussen intensiteit en diepe ontspanning, maakt dat je LEEFT van top tot teen! Boek nu een gratis proefles en ervaar het zelf.

Back To Top