Skip to content

Reiki coach sessie

Lekker in je vel met reiki!

Ook afstandsbehandelingen

Herken jij het volgende in jouw zoon/dochter?

  • Last van onzekerheid
  • (te) veel gedachten, gevoel van een ’te vol hoofd’ hebben
  • Moeilijk in slaap kunnen komen/onrustig slapen
  • Niet goed kunnen omgaan met emoties
  • Veel piekeren/ angst gedachten
  • Grenzen niet goed kunnen aangeven

Dan is een reiki coachsessie iets wat jouw zoon/dochter nodig heeft!

Wat is reiki eigenlijk?

Reiki is een alternatieve geneeswijze, afkomstig uit Japan, ontwikkeld door Mikao Usui. Letterlijk betekent het ‘levensenergie’.

Door middel van handoplegging wordt energie doorgegeven, met als doel om het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te versterken. De methode wordt ingezet tegen emotionele, spirituele en mentale klachten, maar ook om de fysieke gezondheid te versterken.

Door kinderen een Reiki-behandeling te geven wordt hun zelfbewustzijn vergroot. Hun energie gaat weer stromen, waarmee hun ontwikkeling en groei verder in gang wordt gezet.

De reiki energie ‘doet’ wat nodig is

Heeft jouw kind last van drukke gedachten, dan zal de energie ervoor zorgen dat er ‘meer ruimte en ontspanning’ in het hoofd ontstaat.

Ervaart jouw kind veel onrust? Dan zal er een diepe ontspanning te voelen zijn na de sessie die een aantal dagen voortduurt.

Met reiki hef je blokkades in het lichaam op. Dit kunnen fysieke, mentale, emotionele, energetische en zelfs spirituele blokkades zijn, dus ook op ‘diepere’ lagen zorgt de energie ervoor dat jouw kind lekkerder in zijn/haar vel zit.

Wil je eerst eens wat meer weten over een reiki coach sessie? Ik schreef er een BLOG over, je leest ‘m hier.

Praktische informatie:

Investering: €77,-

Een coachsessie duurt 60 minuten, de reiki sessie zelf duurt ongeveer 30 minuten. 

Een sessie kan zowel bij ons op locatie gegeven worden als op afstand*.

Na de sessie nemen we ruim de tijd om te bespreken wat er zich aan diende tijdens de sessie.

Ja dat wil ik!

Reiki op afstand

*Is reizen een probleem? Voor de reiki energie niet 😉

Plan een reiki coach sessie op afstand in, dat werkt exact hetzelfde en vooral héél fijn voor kinderen die:

  • het spannend vinden
  • slecht slapen (plan dan de afspraak ’s avonds in)
  • nog wat jong zijn

Vóór de afspraak hebben we contact over hoe de sessie in z’n werk gaat.

Indien gewenst stuur ik via Whatsapp een ‘bodyscan’ die ervoor zorgt dat jouw zoon/dochter ontspannen is voordat de sessie begint.

Een afstandsbehandeling duurt ook ongeveer 30 minuten. Ná de behandeling hebben we contact en wisselen we onze ervaringen uit.​

Deze sessie is ideaal voor kinderen die bijvoorbeeld slaapproblemen hebben, plan de sessie dan in vlak voor dat ze naar bed gaan.

Dit hebben anderen ervaren

Even voorstellen

Ik ben Christa, lekker in je vel coach voor kinderen & jongeren.

Als kind zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was echt een zogezegde bangeschijterd. Dát wat ik wilde doen of zeggen, durfde ik niet. Ik durfde eigenlijk gewoon héél véél niet.

Ook voelde ik zó ongelooflijk veel. Maar wat moest ik met al die gevoelens? Ik had geen idee. Ik besloot: dan maar niet voelen.

Nu, jaren later leer ik kids juist om (weer) te voelen. En vanuit daar keuzes te durven maken om zo dicht bij zichzelf te blijven.

Door mijn eigen (hoog)gevoeligheid pik ik tijdens een reiki coach sessie feilloos op welke thema’s er op dat moment de aandacht nodig hebben.

Daarnaast zorgt een sessie ervoor dat de energie weer gaat stromen, er ontstaat ruimte en diepe ontspanning.

Eerlijk is eerlijk, al had je mij jaren geleden gezegd dat ik reiki-behandelingen aan kinderen zou geven, zou ik je vierkant uitgelachen hebben.

En nog steeds sta ik af en toe te kijken van wat er allemaal gebeurt tijdens zo’n sessie. Maar elke keer blijkt het zo kloppend te zijn wat ik voel, wat ik zie. En ik krijg ook keer op keer de bevestiging dat het zó helpend is voor die kids.

Dat ze weer rust in hun hoofd voelen. Dat iemand ze begrijpt, zonder dat ze woorden hoeven te gebruiken. Ouders die hun gevoelens bevestigd krijgen. Pure magie!

Meer weten?

Zit jouw kind niet lekker in zijn vel?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Back To Top