Skip to content

Team Leef

Johan

Ik ben Johan, samen met mijn partner Christa de oprichter van Leef.

Naast de jeugd kickbokslessen op dinsdag en donderdag, geef ik samen met Juul en Chester de bokszaktraining op zondag. Daarnaast neem ik ook de padstraining voor mijn rekening op de donderdagavond.

Al meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met kickboksen, ik ben begonnen met het geven van de jeugd kickbokslessen, mijn aller grootste passie is het lesgeven aan kinderen. Later kwamen daar de lessen voor volwassenen bij.

Mijn lessen zijn afwisselend, vol humor (al zeg ik het zelf) en ik daag je uit om het maximale uit je zelf te halen.

Wanneer zie ik jou of jouw zoon/dochter eens tijdens een van mijn lessen?

 

Juul

Mijn naam is Jan Julius Humme, maar zeg maar ‘Juul’.

Ik geef samen met Johan en Chester de bokszaktraining bij Leef. Ik heb heel wat ervaring op het gebied van (kick)boksen, 20 jaar om precies te zijn. Inmiddels ben ik rijk aan wedstrijdervaring met maar liefst 20 partijen op professioneel niveau waar ook de nodige trainingsuren van belang zijn geweest. Ik durf wel te zeggen dat ik meegetraind heb met de grote namen en hier heb ik dan ook veel van geleerd.

Mijn trainingen zou ik omschrijven als ‘simpel, maar effectief’. Niet lullen, maar poetsen.

Mijn ervaring wil ik graag met je delen, durf jij het aan?

Chester

Ik ben Chester en ik geef bij Leef de kickbokstraining (16+) op woensdagavond en afgewisseld met Johan en Juul de bokszaktraining op zondag. Ik heb inmiddels al flink wat jaren ervaring met het kickboksen en heb mezelf ook ondergedompeld in andere disciplines zoals boksen en MMA. Ik vind het belangrijk om mijn lessen afwisselend te houden, zodat je nooit weet wat je te wachten staat.

Het enige dat vaststaat tijdens de les is dat je gaat zweten en dat je met nieuwe energie de deur uit loopt!

Hopelijk zie ik je snel tijdens een van de lessen!

Annemieke

Ik ben Annemieke en ben al zo’n 10 jaar yogadocent. 

Mijn lessen zijn zowel intensief/uitdagend als ontspannen. Verwacht tijdens mijn lessen een no-nonsense aanpak, humor en weinig “cirque du soleil”. Een uurtje voor jou, ongeacht hoe je je voelt of wat er op dat moment jouw aandacht vraagt.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en je hoeft er niet lenig of slank voor te zijn.   

Ik geef op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur de yogales bij Leef.

Wanneer zie ik jou eens op de yogamat?

Tlaitmas

Mijn naam is Tlaitmas, ik ben al jaren een groot liefhebber van yoga. Sinds 2018 bewandel ik ook het docenten pad. Ik geef zowel de yang (power/vinyasa) als yin varianten van yoga.

Mijn lessen zou ik intuitief willen noemen, in combinatie met creativiteit en speelsheid. Mijn lessen geef ik vaak aan de hand van een thema.

Yoga is voor mij meer dan alleen een lichamelijke oefening, het is een ‘reis’ naar innerlijke rust, kracht en verbinding.

Graag begeleid ik mijn studenten op een reis van zelfontdekking en groei, waarbij ontspanning en inspanning centraal staan.

Ik geef op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur de yogales en op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur afgewisseld met Marina.

Of je nu vaker of nog nooit aan yoga hebt gedaan, ik verwelkom je graag in de les.

Hopelijk tot snel in de yogastudio!

Petra

Mijn naam is Petra en ik heb een praktijk in Alphen aan de Rijn voor acupressuur en acupunctuur.

Daarnaast geef ik les in Acu-Yoga.
Tijdens de lessen zal aandacht worden besteed aan rek-, strek- en draai-oefeningen. Met deze oefeningen komen de energiebanen weer open  te staan en spanningen verdwijnen. Ook komen ademhaling en ontspanningstechnieken aan bod. Deze lessen duren 90 minuten.

Na iedere sessie voel je je compleet ontspannen en lekker in je vel.
Bevrijd zou ik willen zeggen.

Het uiteindelijke doel van de reeks aan lessen is om je alle basis Acu-yoga en ontspanningstechnieken bij te brengen, zodat je deze zelf (thuis) kunt uitvoeren en je zelf beter in staat bent om je lichaam en geest gezond – dus in balans – te houden.

Op 4 juni is er een kennismaking les, een week later start een reeks van 4 lessen. Via deze link kun je je daarvoor inschrijven. Zie ik je dan?

Christa

Ik ben Christa, samen met mijn partner Johan de oprichter van Leef.

Ik gun het kinderen om veerkrachtig in het leven te staan. Zodat ze kunnen vertrouwen op hun eigen kracht, ook als het leven soms overweldigend aanvoelt.

Bij Leef ben ik verantwoordelijk voor het geven van de Lekker in je vel-lessen voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. De kinderyoga lessen en 1 op 1 coaching voor kinderen.

Bewegend coachen, leren door te doen, te ervaren en dus te voelen, is mijn manier van coachen. 

Ik zie het als mijn missie om evenwichtig en veerkrachtige (jong)volwassene de wereld in te sturen. Dat begint bij de juiste tools in handen geven als kind. Dat wat ik nodig had als kind is wat ik nu door te geven heb.

Wil je meer informatie over het ‘Lekker in je vel’ traject. Dan kun je een email sturen naar Christa@leefvantoptotteen.nl

Marina

Ik ben Marina, yogadocente sinds 2018.

Ik geef yin-yoga, slowflow yoga en vinyassa-power yoga lessen.

Mijn intentie is om de deelnemer een fijne en ontspannen ervaring mee te geven voor lichaam, hoofd en hart.

Dit in een heel persoonlijke en gevarieerde stijl.

Ik geef de yogales op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur, afgewisseld met Tlaitmas.

Zie ik je snel eens op de yogamat?

Meer weten?

Kickboksen, bokszaktraining, padstraining of een heerlijk ontspannen yoga les? Juist de balans tussen intensiteit en diepe ontspanning, maakt dat je LEEFT van top tot teen! Boek nu een gratis proefles en ervaar het zelf.

Back To Top